Casa Maria Blanca

Camin batrani Bucuresti

Locatia exacta a caminului este in Branesti - ilfov.

Serviciile noastre - Caminul de batrani

Maria Blanca - Ilfov

Ne aflam in satul Pasarea din comuna Branesti, jud. Ilfov la aproximativ 15 km fata de București

Caminul de batrani Casa Maria Blanca

Organizarea activitatilor zilnice transforma o zi banala intr-o serie de momente agreabile alaturi de persoane de varste similare, ce provin din medii diferite cu experiente de viata inedite.

Noi amintiri traite impreuna

Prin traiul in comun si petrecerea timpului liber in cadrul spatiilor comune isi pot depana impreuna cele mai placute momente din viata si in acelasi timp pot sa se relaxeze prin intermediul modalitatilor existente

manager_camin_batrani

Caminul de batrani Pasarea

Manager

Ne dorim sa pastram un nivel ridicat al calitatii serviciilor, astfel incat caminul de batrani din Ilfov Maria Blanca a fost renovat recent

Misiunea Caminului pentru personae varstnice “Casa Maria Blanca” este aceea de afi locul unde bătrânii primesc îngrijire şi se bucură de confortul dorit. Caminul de batrani Casa Maria Blanca  este amplasat intr-o zona linistita, avand in jur păduri și pășuni.

Casa Maria Blanca este locul unde bătrânii primesc îngrijire şi se bucură de confortul dorit. Asigurăm îngrijirea persoanelor vârstnice sau în incapacitatea de a se îngriji singure şi oferim supraveghere continuă şi asistenţă medicală specializată. Ne aflam in satul Pasarea din comuna Branesti, jud. Ilfov la aproximativ 15 km fata de București.

Suntem o echipa formata din oameni cu suflet, invatati si educati pentru a sti sa facem diferenta intre batranete si boala. Vârstnicii rezidenţi în Căminul pentru persoane vârstnice Casa Maria Blanca se bucură de o atmosferă familială şi beneficiază de o gamă variată de servicii sociale şi medicale de calitate, fiind cazaţi în camere tip garsonieră, mobilate pentru două/ trei/ patru persoane, camerele fiind prevăzute cu grup sanitar

CAZARE SI INGRIJIRE PERMANENTA

Echipa medicala este prezenta 24 h / 24 si ofera rezidentilor nostri toata atentia si suportul necesare desfasurarii unei vieti similare confortului de acasa. Rezidentii nostri sunt in permantenta asistati de personal calificat.

Atributele esentiale sunt: rabdarea, afectiunea, sustinerea morala, seriozitatea muncii inchinate cu respecte pentru demnitatea varstnicului tuturor celor care ne-au trecut pragul si au fost fericitii beneficiari ai serviciilor noastre.

Căminul pentru persoane vârstnice Casa Maria Blanca, oferă condiţii pentru rezidenţă permanentă pentru un număr de 15 de persoane vârstnice, cu domiciliul în Bucureşti, judeţul Ilfov, sau în alte judeţe ale ţării, care au nevoie de asistenţă de specialitate socio-medicală pentru a duce o viaţă demnă până la finalul ei.

Potenţialii beneficiari ai serviciului sunt persoane vârstnice care se găsesc într-o situaţie de vulnerabilitate, respectiv, imposibilitatea de a-şi asigura singure activităţile de bază ale vieţii zilnice, nu se pot gospodări singure şi necesită asistenţă şi îngrijire.

Telefonul Caminului Maria Blanca 0760 057 144

Centru rezidenţial pentru persoane vârstnice.

Fiind un centru rezidenţial pentru persoane vârstnice, serviciul social cu cazare: „CASA MARIA BLANCA ” are ca scop principal acordarea de servicii calitative pentru asigurarea nevoilor sociale asistaţilor şi creşterea calităţii vieţii acestora.